Felhívások Versenyek

Tavaszi szünet • FELHÍVÁS LAZULÓ DIÁKOKNAK

Hurrá, itt a tavaszi szünet!

 

  • Február 17–től 21-ig az ország nyugati részén, a Pozsony, a Nyitra és a Nagyszombat megyében lakó alap- és középiskolások pihenhetnek. Február 24-én, hétfőn ülnek vissza az iskolapadba.
  • Február 24–től 28-ig Besztercebánya, Zsolna és Trencsén megyei iskolások élvezhetik a tavaszi szünetet. A tanítás március 2-án, hétfőn kezdődik.
  • Március 2-tól 6-ig tart a tavaszi szünet Kelet-Szlovákiában, Kassa és Eperjes megyében, a tanítási március 9-én, hétfőn kezdődik.

Mivel RENGETEG ráérő időtök lesz 😉 , bizonyára hasznosan és vidáman töltitek. Ha meg is örökítitek a sok élményt valamilyen formában, nyerhettek vele, ha elkülditek a szerkesztőségünkbe.

Az ÉLMÉNYT önthetitek szöveges formába,

készíthettek róla videót,

lefotózhatjátok,

lerajzolhatjátok.

 

Mind a négy kategóriában kiosztunk a legjobbaknak egy-egy 50 euró értékű könyvcsomagot,
amelyben az egész család talál olvasnivalót.

 

A borítékra vagy a feladó helyére írjátok rá a jeligét: TAVASZI SZÜNET.
És persze az elérhetőségeiteket, amelyen értesítünk az esetleges nyereményről, illetve a neveteket és az iskolát is tüntessétek fel, amelynek a diákjai vagytok. Mert azon filózunk, hogy az iskolát is megdicsérjük, ha önálló és bátor meg leleményes diákokat nevel…

A pályamunkákat az alábbi címre küldjétek: Családi Kör Egyesület/Združenie rodinných kruhov, Medzilaborecká 17, 82101 Bratislava

Elektronikus formában pedig ide: tavasz@magyar-iskola.sk

Beküldési határidő: 2020. március 10.

EREDMÉNYHIRDETÉS: 2020. március 15.