Informatika Tanuljunk

Kódolás 3. – Belevetjük magunkat a programozásba

Index Iskolatévé – Második évad: Kódolás 3. – Belevetjük magunkat a programozásba

🖥Pénteken is lesz Iskolatévé!🤖Legújabb adásunkban Koren Balázs, az ELTE oktatója fejest ugrik a programozásba. Egyszerű példákon keresztül mutatja be az alapokat és azt, hogyan könnyíti meg az életünket egy-egy jól megírt kód. Bemutat olyan eszközöket is, amiket viszonylag könnyen lehet programozni. 👨🏻‍🏫Az adásból megtudhatjátok:• Hogyan került bele a programozás világába Koren Balázs ?• Pontosan mit is jelent a programozás?• Milyen eszközökkel lehet könnyen megtanulni a programozás alapjait?⏰Aki nem akar lemaradni, iratkozzon fel az órára itt ebben a lenti posztban, és kap értesítőt, amikor kezdődik az adás!

Uverejnil používateľ Ma is tanultam valamit Piatok 15. mája 2020

Legújabb adásunkban Koren Balázs, az ELTE oktatója fejest ugrik a programozásba. Egyszerű példákon keresztül mutatja be az alapokat és azt, hogyan könnyíti meg az életünket egy-egy jól megírt kód. Bemutat olyan eszközöket is, amiket viszonylag könnyen lehet programozni.

👨🏻‍🏫Az adásból megtudhatjátok:
• Hogyan került bele a programozás világába Koren Balázs ?
• Pontosan mit is jelent a programozás?
• Milyen eszközökkel lehet könnyen megtanulni a programozás alapjait?

Már tetőzött a koronavírus-járvány, de még mindig bizonytalan, hogy mikor tudunk kiszabadulni a négy fal közül. Az Index Iskolatévé sorozat második évadában a programozás világát szeretnénk megmutatni három tanár segítségével, akik az alapoktól a legórobotokon át a miniszámítógépek és szenzorok programozásáig mutatnak nekünk remek trükköket. Nem csak diákoknak szól!

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: