Felhívások Szabadidő

Márciusban is folytatódik az Aprók tánca a File Bandával

Aprók tánca a File BandávalA beteges időszak ellenére nagy érdeklődés mellett, kitűnő hangulatban zajlott a februári játszó- és táncház Füleken. A Ringató foglalkozás ezúttal sajnos betegség miatt elmaradt, ám a közel 80 gyermek és felnőtt számára ismét tartalmas szórakozást nyújtottak a táncház házigazdái, Koronczi Alexandra és Légár Dániel. Az énektanítás a Foncsik Énekegyüttes közreműködésével zajlott.
Az Aprók tánca a File Bandával elnevezésű program legközelebb 2023. március 18-án valósul meg a füleki vmk-ban.

A rendezvény szervezői a Füleki Városi Művelődési Központ, a Iuvenis Neogradiensis Polgári Társulás és a Csemadok Füleki Alapszervezet. A talpalávalót a File Banda és a Dobroda zenekar húzza, a Ringató foglalkozást Farkas Gabriella vezeti, a táncház oktatói Gáspár Angéla és Gáspár Dániel (a Rakonca néptáncegyüttes egykori táncosai) lesznek. A daltanítás a Foncsik Énekegyüttes vezetése mellett zajlik, a rendezvényt Bukovics János mesemondó teszi teljessé.

A program 16.00 órakor Ringató foglalkozással kezdődik a művelődési központ bábtermében, 16:30-kor a kisiskolásoknak szóló játékos, énekes, táncos foglalkozások következnek a bálteremben.

A havi rendszerességgel zajló táncházsorozat következő rendezvényére április 22-én kerül sor.