Informatika Tanuljunk

Robotika 3. – Kódoljuk a legórobotot

Index Iskolatévé – Második évad: Robotika 3. – Kódoljuk a legórobotot

📺 Csütörtökön is lesz Iskolatévé!🕹️ Jámbor Kornél, az Edutus Egyetem projektmenedzsere és a WRO robotika olimpiai főbírója az legórobotokrat mutatja be az Index Iskolatévé második évadában.🤖 Csütörtökön lépésről-lépésre bemutatjuk, hogyan lehet ezeket a szerkezeteket mozgásra bírni, mire kell figyelni mikor kódoljuk az EV3 legórobotot. 👨🏻‍🏫Az adásból megtudhatjátok:• Hogyan működik az EV3 program?• Hogyan tudjuk mozgásra bírni a robotunkat?• Az apró hibákat hogyan tudjuk kijavítani?⏰Aki nem akar lemaradni, iratkozzon fel az órára itt ebben a lenti posztban, és kap értesítőt, amikor kezdődik az adás!

Uverejnil používateľ Ma is tanultam valamit Štvrtok 21. mája 2020

Jámbor Kornél, az Edutus Egyetem projektmenedzsere és a WRO robotika olimpiai főbírója az legórobotokrat mutatja be az Index Iskolatévé második évadában.
🤖 Csütörtökön lépésről-lépésre bemutatjuk, hogyan lehet ezeket a szerkezeteket mozgásra bírni, mire kell figyelni mikor kódoljuk az EV3 legórobotot.

👨🏻‍🏫Az adásból megtudhatjátok:
• Hogyan működik az EV3 program?
• Hogyan tudjuk mozgásra bírni a robotunkat?
• Az apró hibákat hogyan tudjuk kijavítani?

Már tetőzött a koronavírus-járvány, de még mindig bizonytalan, hogy mikor tudunk kiszabadulni a négy fal közül. Az Index Iskolatévé sorozat második évadában a programozás világát szeretnénk megmutatni három tanár segítségével, akik az alapoktól a legórobotokon át a miniszámítógépek és szenzorok programozásáig mutatnak nekünk remek trükköket. Nem csak diákoknak szól!

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: