Játék Szabadidő

Egyszer volt… az élet

Emlékeznek még az Egyszer volt… az élet című francia animációs sorozatra, amit 1991. január 10-től vetített először csütörtökönként a Magyar Televízió? Később pedig számos másik csatorna is megismételte, a világűrös, történelmes, felfedezős, stb. előzményeivel és folytatásaival együtt. Ha ti is ezeken a rajzfilmeken nőttetek fel anno, jó hírrel szolgálhatok: a Gambit Games Studio és a CreativeForge Games egy kooperatív platformjátékot készít a Volt egyszer… az élet-ből Once Upon a Time… Life: Origins címmel, amelyben a Mesternek nevezett szakállas fickóval, meg a kis röpködő segédjével kell bebarangolnunk a sorozatból ismert, különös sci-fi világra emlékeztető emberi testet. Íme néhány sreenshot:

Habár a képek alapján abszolút adná magát egy jó kis oldszkúl point&click kalandjáték, a Once Upon a Time… Life: Origins igazából egy puzzle-elemekkel teli, kétjátékos platformer lesz PC-re. A szülők és a gyerekek együtt oldhatják meg benne a Mesterrel és a repkedő kis fickóval a különböző logikai és ügyességi feladatokat, miközben a szórakozva tanulás során megismerhetik az emberi test működését.

Az biztos, hogy a szívmelengető emlékeket felidéző, csodaszép 2D-háterekkel a készítők kimaxolták a látványvilágot! Reméljük a sztori is érdekes lesz, a feladatok megoldása sikerélményt fog nyújtani szülőnek és gyereknek egyaránt, és az egyes helyszínek sem lesznek ennyire kihaltak és panoptikum-szerűek, mint a promóképeken. A Once Upon a Time… Life: Origins elkészülésének aktuális állapotát itt tudjátok figyelemmel követni a Steamen.

(via Gamer365.hu)

Emlékeztetőül: