Informatika Tanuljunk

Robotika 1. – Mire jó a legórobot?

Index Iskolatévé – Második évad: Robotika 1. – Mire jó a legórobot?

Szerdán is folytatódik az Iskolatévé második évada! 📺Az óránkat ezúttal Jámbor Kornél, az Edutus Egyetem projektmenedzsere fogja tartani. Ő egyébként a World Robot Olympiad (WRO) magyarországi főbírója is, így stílszerűen a legórobotok programozását fogja bemutatni. Most az alapokkal kezdünk, de később eljutunk majd a szenzorok és a motorok programozásáig.🤖Az adásból megtudhatjátok:• Milyen robotokat használa az emberiség? • Hogyan alakult a Lego Robotok történelme?• Milyen készségeket fejlesztenek ezek az eszközök? ⏰Aki nem akar lemaradni, iratkozzon fel az órára itt ebben a lenti posztban, és kap értesítőt, amikor kezdődik az adás!

Uverejnil používateľ Ma is tanultam valamit Streda 13. mája 2020

Az óránkat ezúttal Jámbor Kornél, az Edutus Egyetem projektmenedzsere fogja tartani. Ő egyébként a World Robot Olympiad (WRO) magyarországi főbírója is, így stílszerűen a legórobotok programozását fogja bemutatni. Most az alapokkal kezdünk, de később eljutunk majd a szenzorok és a motorok programozásáig.

🤖Az adásból megtudhatjátok:
• Milyen robotokat használ az emberiség?
• Hogyan alakult a Lego Robotok történelme?
• Milyen készségeket fejlesztenek ezek az eszközök?

Már tetőzött a koronavírus-járvány, de még mindig bizonytalan, hogy mikor tudunk kiszabadulni a négy fal közül. Az Index Iskolatévé sorozat második évadában a programozás világát szeretnénk megmutatni három tanár segítségével, akik az alapoktól a legórobotokon át a miniszámítógépek és szenzorok programozásáig mutatnak nekünk remek trükköket. Nem csak diákoknak szól!

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d blogger ezt szereti: