Informatika Tanuljunk

Informatika – Raspberry Pi programozása Scratch környezetben

Index Iskolatévé – második évad: Raspberry PI 8. – Programozás Scratch környezetben

🎥👨🏻‍💻📺 Egy extra adással folytatjuk az Iskolatévé második évadát.Kangyerka András mérnök-tanár előadásában a blokkalapú rendszerben mutatja be a miniszámítógép programozását. Ez eredetileg az első előadásban szerepelt volna, de onnan végül kimaradt, most viszont mindenki pótolhatja. Az iskolatévé Raspberry PI-ról szóló adásait itt találjátok:https://www.facebook.com/watch/maistanultamvalamit/2672916492990564/

Uverejnil používateľ Ma is tanultam valamit Štvrtok 11. júna 2020

 

📟 Kangyerka András mérnök-tanár előadásában a blokkalapú rendszerben mutatja be a miniszámítógép programozását. Ez eredetileg az első előadásban szerepelt volna, de onnan végül kimaradt, most viszont mindenki pótolhatja.

🃏 A Raspberry Pi egy kártyaméretű eszköz, amivel már általános iskolai felsősként is érdemes megismerkedni, hiszen van rajta Minecraft is, sok egyéb mellett. Persze ez még nem minden, a benne rejlő lehetőségek olyan szerteágazók, hogy akár egyetemi hallgatóként és azon túl is izgalmas kihívásokat találunk a programozásában.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: