Felhívások

11. POZSONYI MAGYAR VIGADÓBÁL

A rendezők szeretettel várnak mindenkit a 2023. január 28-án tartandó 11. POZSONYI MAGYAR VIGADÓBÁLRA!

Fellép a DÍVÁK együttes: Détár Enikő, Fésűs Nelly, Ladinek Judit a Moulin Rouge és a Sláger Show műsor dalaival. A báli zenét nagy formátumú zenekarok szolgáltatják: a JUST SHOW BAND, vaamint MEZEI ERNŐ cigányzenekara.

VigadóbálA bál 2004-től Pozsonyban a patinás Redutban (Vigadó) kerül megrendezésre, magas színvonalon, de mindenki számára elérhető áron.

A belépők árai jelentősen alacsonyabbak az egy főre eső költségeknél, s a pozsonyi magyar gimnázium diákjainak szülei még ennél is olcsóbban vásárolhatják meg őket.

Azt a célt követjük ezzel, hogy anyagi helyzetétől függetlenül együtt bálozhasson a maroknyi pozsonyi magyarság, és az ország minden tájáról nagy számban érkező vendégek.

Ennek a nemes elhatározásnak a megvalósításához természetesen támogatókra van szükségünk. Kérjük ezért, hogy januárban mulasson velünk, és legyen a bál támogatója, vagy reklámpartnere.

Az esemény kitűnő alkalmat kínál vállalkozása bemutatására – a helyszínen és a VIGADÓBÁL médiafelületein egyaránt. Kapcsolatokat teremthet szlovákiai magyar vállalkozókkal, cégvezetőkkel, valamint társadalmi életünk neves személyiségeivel és politikusaival.

Ajándékozza meg üzleti partnereit, munkatársait belépőjeggyel!

Biztosan nagy örömmel fogadják majd, és sokkal kisebb költséget jelent vállalatának, mint egy önálló cégrendezvény megvalósítása.

„VIGADÓBÁL – mulatni bolondulásig“

Színvonalas környezetben, de kötetlenül. Egy egyszerűségében szép estélyi ruha + egy sötét öltöny/szmoking (nem frakk), s már csatlakozhatnak is hozzánk. Akárcsak az a tíz elsőbálozó diák, akik ráadásul idén is grátisz jegyet kapnak.

A belépőjegyek 90,-, illetve 125,- euróba kerülnek. Az olcsóbbak egy asztal kivételével az iskola diákjainak a szülei számára vannak fenntartva.

A Vigadóbál helyszíne: Pozsony, REDUT – Vigadó (a Szlovák Filharmónia épülete).
Bejárat: Mostová u. 3. (mellett), Bratislava, Szlovákia

Információ, jegyrendelés: vigadobal@gmail.com
Telefon: 0910 326 333, +421 910 326 333
Parkolási lehetőségek: Carlton Garáže – Mostová u., P. Opera-
Jesenského u., P. Osobný prístav – Fajnorovo nábrežie.
Szálláslehetőségek: Carlton, Danube, Avance, Marrol´s, Ambiente.