Magyar irodalom Tanuljunk

Irodalom – Szövegértelmezés

Index Iskolatévé: Irodalom 10. – Hasznos tanácsok a szóbeli érettségihez

Szerdán is folytatódik az Index Iskolatévéje! 🎥📺📚👨🏻‍🏫Jön az utolsó magyar nyelv és irodalom óránk.Kovács Péter, a Fazekas Mihály Gimnázium tanára ezúttal a szóbeli érettségihez fog hasznos tippeket adni. Az igaz, hogy idén tavasszal elmaradnak a szóbeli érettségik, de valószínűleg ősztől már újra kötelező lesz a vizsga ezen része is, így biztosan sokan vannak, akik számára hasznos, ha a szóbelivel is foglalkozunk egy kicsit.📖 Mai adásunkból megtudhatjátok:• hogyan készüljünk a szóbeli érettségire?• miért fontos figyelni a metakommunikációra?• hogyan osszuk be az időnket?• hogyan érdemes felépíteni a feleletet?⚠️ Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel a premierre, és hívjátok meg az ismerőseiteket, hogy együtt nézzétek az órát, mintha az osztályteremben lennétek!

Uverejnil používateľ Ma is tanultam valamit Streda 29. apríla 2020

Magyarországon már biztos, hogy csak írásbelik lesznek az érettségin, ezért különleges magyarórával folytatódik az Iskolatévé!

Kovács Péter, a Fazekas Mihály Gimnázium tanára ezúttal a szóbeli érettségihez fog hasznos tippeket adni. Az igaz, hogy idén tavasszal elmaradnak a szóbeli érettségik, de valószínűleg ősztől már újra kötelező lesz a vizsga ezen része is, így biztosan sokan vannak, akik számára hasznos, ha a szóbelivel is foglalkozunk egy kicsit.

📖 Mai adásunkból megtudhatjátok:
• hogyan készüljünk a szóbeli érettségire?
• miért fontos figyelni a metakommunikációra?
• hogyan osszuk be az időnket?
• hogyan érdemes felépíteni a feleletet?

A digitális tanrendre való áttérést az Index azzal segíti, hogy három kiváló tanárt kért fel, tartsanak tíz-tíz órát magyarból, matekból és történelemből március 23-tól április végéig. Ezek az órák nem csak az érettségizőknek lesznek hasznosak.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: