Informatika Tanuljunk

Informatika – Ultrahangos szenzor a Raspberry

Index Iskolatévé Második évad – Ultrahangos szenzor

📺 🔦 Ma is Sulitévé 13:00-kor! 🕐🦇 Denevért és tolatóradart szimulálunk a Raspberry-vel!🌡️ Kangyerka András ebben az előadásában azt is megmutatja, hogyan érdemes bekötni egy kijelzőt a minigépre, és az előző részben bemutatott hőmérő értékeit is megjelenítjük rajta. Felsősök már megpróbálkozhatnak vele.• Ellenállással védjük meg a Raspberry processzorát• Másfajta számozással használjuk a lábakat• Kijelzőt kötünk a miniszámítógépre 📟

Uverejnil používateľ Ma is tanultam valamit Pondelok 25. mája 2020

Kangyerka András ebben az előadásában azt is megmutatja, hogyan érdemes bekötni egy kijelzőt a minigépre, és az előző részben bemutatott hőmérő értékeit is megjelenítjük rajta. Felsősök már megpróbálkozhatnak vele. Denevért és tolatóradart szimulálunk a Raspberry-vel!

• Ellenállással védjük meg a Raspberry processzorát
• Másfajta számozással használjuk a lábakat
• Kijelzőt kötünk a miniszámítógépre

🃏 A Raspberry Pi egy kártyaméretű eszköz, amivel már általános iskolai felsősként is érdemes megismerkedni, hiszen van rajta Minecraft is, sok egyéb mellett. Persze ez még nem minden, a benne rejlő lehetőségek olyan szerteágazók, hogy akár egyetemi hallgatóként és azon túl is izgalmas kihívásokat találunk a programozásában.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d blogger ezt szereti: