Egyéb kategória Szabadidő

Az állatok szerelmi élete

Most olyan különös, és mindenki számára megterhelő időszakot élünk, amiben életünk első számú színterévé vált az otthonunk, ahol korábban a család összegyűlt, együtt főzött és nagyokat beszélgetett. Az otthonunk lett az iskola, a munkahely, a játszótér, és persze a szórakoztató központ is. Ahhoz, hogy könnyebb legyen ez az időszak, a Kolibri Kiadó összegyűjtötte azokat a könyveit, amelyekkel otthon lenni egyszerre játék, tanulás és szórakozás. (Valamennyi kötet e-könyvként is megvásárolható!)

Katharina Von der Gathen, Anke Kuhl:

Az állatok szerelmi élete

 

Gondolkodtál már azon, hogy az állatok is lehetnek szerelmesek vagy féltékenyek? Melyik állatot lehet levenni a lábáról egy szép szerelmes dallal és melyik az, akinek csak az ajándékok számítanak?
Hogyan harcol az izomagyú pézsmatulok a társáért? Melyik állat meg biztosra és miért fáj néha a szerelem? Milyen anyuka a hátizsákos óriás-tutajpoloska és milyen az élet egy szurikáta családjában?
Ha téged sem hagynak nyugodni ezek a kérdések, ez a könyv éppen neked való!

Az állatok szerelmi életéből nemcsak ezekre találod meg a választ, de megtudhatod, hogy a legkülönfélébb állatok:
– hogyan ismerkednek,
– milyen sokféle és meglepő módon élnek szexuális életet,
– hogyan hozzák világra és
– és miként nevelik fel az utódaikat.

A könyvben sok vicces és meglepő, hátborzongató és különleges, ismerős és szokatlan dolgot találsz majd az állati szerelem végtelen sokféleségéről. Egyvalami azonban egészen biztos: semmi sem lehetetlen!

Botrány? Nem. Ez csak biológia!