Informatika Tanuljunk

Robotika 7. – Versenyek a legórobottal

Index Iskolatévé Második évad – Robotika 7. – Versenyek a legórobottal

Pénteken is folytatódik Iskolatévé második évada! 🎥 📺 🤖 Elérkeztünk az utolsó, legórobotokról szóló óránkhoz. Jámbor Kornél, az Edutus Egyetem projektmenedzsere ezúttal azt mutatja be, hogy milyen további lehetőségeink vannak, ha úgy érezzük, hogy sikerült a legórobotok programozásának alapjait elsajátítani. Kiderül, hogy milyen nyári táborok, vagy versenyek jöhetnek szóba azoknak, akik beleszerettek a legórobotok világába.⏰ Aki nem akar lemaradni, az iratkozzon fel az órára itt ebben a lenti posztban, és kap értesítőt, amikor kezdődik az adás!

Uverejnil používateľ Ma is tanultam valamit Piatok 5. júna 2020

Az utolsó, legórobotokról szóló órán Jámbor Kornél, az Edutus Egyetem projektmenedzsere ezúttal azt mutatja be, hogy milyen további lehetőségeink vannak, ha úgy érezzük, hogy sikerült a legórobotok programozásának alapjait elsajátítani. Kiderül, hogy milyen nyári táborok, vagy versenyek jöhetnek szóba azoknak, akik beleszerettek a legórobotok világába.

Már tetőzött a koronavírus-járvány, de még mindig bizonytalan, hogy mikor tudunk kiszabadulni a négy fal közül. Az Index Iskolatévé sorozat második évadában a programozás világát szeretnénk megmutatni három tanár segítségével, akik az alapoktól a legórobotokon át a miniszámítógépek és szenzorok programozásáig mutatnak nekünk remek trükköket. Nem csak diákoknak szól!

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: