Felhívások Kitekintő

Pénzügyi oktatási program külhoni magyar nyelvű iskoláknak

oktatási programFáy Digitális Oktatási Program külhoni magyar nyelvű iskoláknak

 

Kedves Határon Túli Magyar Pedagógusok!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az OTP Fáy András Alapítvány az idei tanévtől a külhoni magyar nyelvű iskolákkal is szeretne szorosabban együttműködni, ezáltal a távolabb élő magyar nyelvű gyermekek pénzügyi tudatosságát fejleszteni.

A Fáy Digitális Oktatási Program évfolyamokra bontott, ingyenes pénzügyi, gazdasági, környezetvédelmi és életvezetési tananyagokat foglal magába. A digitálistartalmak ingyenesen érhetőek el élőben közvetített stream előadás és e-learning kurzus formájában.

Elsősorban élőben, a budapesti oktatási központból közvetített stream előadásainkat szeretnénk ajánlani, amelyek előnye, hogy az iskolai napirendbe illeszthető és a kezdési időponttal igazodni tudunk a csengetési rendhez. Az előadások 45 percesek, kivetíthetőek a tanári fiókból, elegendő csupán egy tanári laptop, projektor, hangszóró és internetkapcsolat. Digitális, vagy „hibrid” oktatás esetén is jelentkezzenek bátran, mert az előadás egyszerre követhető otthonról és az osztályteremből is. Az e-learning kurzus szintén tanórára szabott, egyéni ütemben dolgozhatják fel a diákok az ismereteket változatos, videókkal tarkított prezentáción keresztül.

Tájékoztatásként mellékletben küldünk egy színes összefoglalást az Önök számára elérhető tananyagokról, amelyeket már úgy dolgoztak át tréner kollégáink, hogy a tartalom határokon átívelő legyen. Ajánljuk figyelmükbe a https://digitalisoktatas.otpfayalapitvany.hu/ weboldalunkat, itt minden fontos információt megtalálnak a tananyagainkkal kapcsolatban, de oktatásszervező kollégáink is készséggel segítenek minden felmerülő kérdés megválaszolásában.

Ne hagyják ki ezt a remek lehetőséget, jelentkezzenek az oktatas@okkozpont.hu e-mail-címen, nagy szeretettel várjuk Önöket!

Üdvözlettel,

az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai