Felhívások Hazai hírek

Visszatérnek a boszorkányok a Galántai Honismereti Múzeumba

Az őszi esti szórakoztató programoknak már hagyománya van a Galántai Honismereti Múzeumban. A muzeológusok idén a Boszorkányok a múzeumban című rendezvényre várják az érdeklődőket, amelyre 2023. október 28-án, 18:00—21:00 óra között kerül sor a múzeum főépületében. Feladatok, játékok és rejtvények várják nemcsak a gyermekeket, de a kamaszokat és felnőtteket is.

A Galántai Honismereti Múzeum látogatói hamar megszerették az őszi estébe nyúló programokat, amelyek ideje alatt gyertyák és lámpások fénye mellett titokzatos hellyé változik az intézmény. 2017 óta a múzeumot ellepték már szellemek és boszorkányok, megoldásra vártak rejtélyek és a látogatók megfejtettek rejtett titkokat. Október utolsó szombatján a boszorkányok térnek vissza a múzeumba.

A Galántai Honismereti Múzeumban olyan boszorkányt kell majd keresni, aki különleges nyomot hagy maga után. A látogatók a boszorkányokon kívül találkozhatnak hóhérokkal és láthatnak különböző kínzóeszközöket is. Nemcsak a kisgyermekes családokat várják a muzeológusok, hanem kamaszokat, felnőtteket, idősebbeket is. Nekik külön feladatokat készítettek. Örömmel veszik, ha a látogatók jelmezben érkeznek.

Belépőjegy: felnőtteknek 4.- €, diákoknak és nyugdíjasoknak 2.- €, gyermekeknek 3-tól 6 éves korig 0,50 €.

Bővebb tájékoztatás a múzeum honlapján és a közösségi hálón található.

boszorkányok