Felhívások Hazai hírek

Karácsonyi családi nap a Galántai Honismereti Múzeumban

A Galántai Honismereti Múzeumban ünnepi családi napra várják az érdeklődőket. A Karácsony a múzeumban elnevezésű rendezvényre december 9-én, a délutáni órákban kerül sor, melynek keretében alkotóműhellyel és kézművesvásárral várják a látogatókat.

A Galántai Honismereti Múzeumban újra ünnepi családi programot szerveztek, melynek keretében alkotóműhellyel és regionális kézművesvásárral várják az érdeklődőket. A muzeológusok az alkotóműhelyt a kiállítótermekben rendezték be. Itt többek között mézeskalácsokat díszíthetnek és kipróbálhatják az ostyasütést is. A vásárba környékbeli kézműveseket és művészeket hívtak. Fa dísztárgyak, illatgyertyák, ékszerek, gyermekszobába való képek és képeslapok biztosan helyet találnak majd a fa alatt. A rendezvény résztvevői megtekinthetik az aktuális Üvegtársak c. kiállítást is.

A Karácsony a múzeumban családi napra 2023. december 9-én kerül sor 13:00 és 17:00 között a Galántai Honismereti Múzeum főépületében. Belépődíj: felnőtteknek 4 €, diákoknak és nyugdíjasoknak 2 €, gyermekeknek 3-tól 6 éves korig 0,50 € (Utolsó belépés: 16:30.)

Galántai Honismereti Múzeum