Kitekintő Oktatás

PÁLYAVÁLASZTÓ • Animáció

A Budapesti Metropolitan Egyetemen kreatív gondolkodást fejlesztünk. Ez a legfontosabb értékünk, mindenütt jelen van az Egyetemen: az oktatási módszereinkben, tanáraink, munkatársaink szemléletében és a hallgatóink hozzáállásában. Ez teszi lehetővé, hogy az itt végzett diákok sikeressé váljanak, hiszen a gyorsan változó környezetre készítjük fel őket. Olyan légkörben tanulunk és dolgozunk, amely a felkínált rengeteg – és olykor országosan is egyedülálló lehetőség kihasználására, a megtanult ismeretek alkalmazására, új megoldások keresésére ösztönzi diákjainkat. Vagyis a kreatív gondolkodásra. Ez napjaink, és a jövő egyik legfontosabb elvárása a munkaerőpiacon.

Ismerd meg nagyköveteink segítségével! Nagykövet hallgatóink – Berta Gréta és Csóka Dóra – mesélnek arról, hogy mit is rejt az animáció, hogyan érdemes a felvételire készülni, milyen a hangulat az órákon – vagyis arról, milyen a METU Animáció alapszakán tanulni.
A filmeket a COMX INIT csapata készítette! Rendező / gyártásszervező: Tóth Gergely; D.O.P. (vezető operatőr) A-kamera: Visontai Márton; B-kamera: Kisteleki Márton Helyszíni hangmérnök: Endrédi Richárd Werk-operatőr: Batka Máté, Vaszari Júlia Világosítók: Visontai Márton, Batka Máté, Kisteleki Márton Vágó: Tóth Gergely Colorist: Visontai Márton Hang-utómunka: Tuska Milán Grafika, animáció: Mezei Zoltán / KreatívHíd Alapgrafika: Máhr Zsófia / Tervezőgrafika mesterszak Projektmenedzsment: Sárossy Zsuzsanna / METU
Nézz be hozzánk és tudj meg többet: