Felhívások

FONTOS KÖZLEMÉNY

FONTOS FONTOS KÖZLEMÉNY✅
🇭🇺A pozsonyi Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium igazgatósága értesíti a Tisztelt szülőket, az iskola minden alkalmazottját és a diákokat, hogy a 2020. február 5-én megtartott kormányülés határozatai, a Pozsony megyében lévő kritikus járványügyi helyzetre való tekintettel, valamint a közegészségügy ajánlása és a fenntartóval való egyeztetés alapján
2021. február 8-tól folytatódik a TÁVOKTATÁS
az alapiskola alsó és felső tagozatán és a gimnázium évfolyamaiban.
Kérünk mindenkit, hogy továbbra is kísérje figyelemmel az iskola honlapján, FB-oldalán megjelent hivatalos értesítéseket, kizárólag ezért vállalja az iskola igazgatósága a felelősséget.
Az MTAG igazgatósága

Nem árt tudni:

Krajčí bejelentette: a fekete fázisban lévő járásokban nem nyitnak meg az iskolák. Fekete besorolású a Simonyi (Partizánske), Vágsellyei, Aranyosmaróti , Nagyrőcei (Revúca), Rozsnyói, Báni (Bánovce nad Bebravou), Galgóci, Nagyszombati és Garamszentkereszti járás. Az ún. bordó járásokban a regionális közegészségügyi hivatal munkatársai döntik el, hogy a helyzet engedi-e az iskolák újranyitását. Emellett minden szülő szabadon eldöntheti, hogy elküldi-e a gyerekét az iskolába, vagy maradnak inkább a távoktatásnál.