Konferencia

Az élet játék – élménykonferencia

Az élet játék – élménykonferencia: Mivel egy jó tanár köztudottan a „motiváció művésze”, ezért nyilvánvaló, hogy ezt szintén csúcsszinten műveli – Önmagával.
A mindennapok során azonban, és főleg a Corona-járvány idején, a rezignáció gödrei, vagy akár a stresszes pillanatok túlterheltsége szinte napi vagy heti szinten váltják egymást.
Az előadás során:
• megvizsgáljuk azokat a célokat, amiket érdemes követni, s hogy ezt milyen belső identitásból tegyük;
• felfedezzük azokat a belső mozgatórugókat, amik hátráltatnak minket;
• módszereket tanulunk, hogy a Létszintek összjátékával motivációnkat hosszútávon erősítsük.
Az élet játék - élménykonferencia
Dr. rer. nat. Phd. Berger Krisztina a fizika és a pszichológia doktora, táncterapeuta / kiképző pszichoterapeuta, egyetemi oktató (HWR Berlin, SRH Heidelberg), Embodied Mind Coach a cégfejlesztésben és vezetőképesben. 2008 óta saját magánpraxissal Berlin szívében (Practice for Integrity and Flow).

Program

Az egyes programpontok részletes leírásait elolvashatod az adott előadás címére kattintva. Az előadások és a workshopok egy részére csak korlátozott létszámban lehet jelentkezni, a szabad helyek elfoglalásánál a jelentkezési sorrend lesz a mérvadó.
I. idősáv: 08:00 – 9:30

II. idősáv: 10:00 – 11:30

III. idősáv: 12:00 – 13:00

IV. idősáv: 14:00 – 15:30

V. idősáv: 16:00 – 17:30

VI. idősáv: 18:00 – 19:30

A szakmai és kulturális programok mellett mindenkit vár a Virtuális Kávészoba, ahol az ismerkedésé és a kötetlen beszélgetéseké lesz a főszerep.

 

Jelentkezés és regisztráció

A jelentkezés a részvételi díj befizetése és az online jelentkezési lap kitöltése által válik érvényessé. A beérkezett jelentkezési lapot akkor nyilvánítjuk érvényesnek, ha a részvételi díj 3 munkanapon belül megérkezik a számlánkra. Erre azért van szükség, mert egyes programok létszámkorlátosak, három napig foglaljuk a helyet, de ha nem érkezik be a regisztrációs díj, 3 nap után felszabadítjuk a helyet. Kérjük ezért, hogy a részvételi díjat a jelentkezési lappal kitöltésével egyidejűleg küldje el. A részvételi díj beérkezéséről és a regisztráció érvényességéről minden jelentkezőt e-mailben értesítünk.

A részvételi díj: 15 euró