Felhívások

Cseregyerek 2022/23 évad

cseregyerek🤝🏼 Kedves jelen-és jövőbeli cseregyerekek, szülők, tanárok!
Holnaptól lehet jelentkezni a cseregyerek 2022/23 évadába. Mielőtt kitöltik a jelentkezési lapot, megkérünk mindenkit átgondolni a következőket és aszerint dönteni a csatlakozással kapcsolatban:

  • Az együttműködés szempontjából fontos, hogy a gyermek rendelkezzen egy olyan szintű szlovák tudással, hogy megértse a tesóját és egy alap szinten kommunikálni tudjon vele 🗣️
  • Továbbá nagyon fontos a gyermek teljes beleegyezése, ugyanis anélkül a programban való részvételt semmiképp sem ajánljuk 🙅🏼

Reméljük, hogy sok gyermekkel találkozunk az új évadban!

Jelentkezési határidő – 2022. október 31.

Kedves szülők!

Bízunk benne, hogy a cseregyerek program aktuális évadában való részvétel sok élményt hoz majd gyermeküknek és nagyon kellemes és hatékony nyelv- illetve személyiségfejlesztést eredményez. A program szervezőiként sok energiát fektetünk a megfelelő szlovák családok, gyerekek és iskolák bevonására. Kérjük ezért Önöket, hogy alaposan beszéljék meg gyermekükkel, hogy a javasolt aktivitásokból (online kihívások, személyes látogatás, iskolalátogatás, egyéb aktivititások) melyeket tudják és akarják vállalni. Továbbá a gyermeknek szüksége lesz egy felnőtt felügyelőre (ez lehet szülő vagy tanár), aki felügyeli a folyamatot, a feladatok leadási határidejét és alapos munkára biztatja a tanulót. Szeretnénk elkerülni a szlovák testvér/család esetleges csalódását, ami leginkább az online kihívások teljesítése alatt fenyeget, ha az egyik fél elhallgat és nem kezeli prioritásként a projektet. Váratlan akadályok esetén kérjük, hogy időben informálják a szlovák családot és bennünket az info@cseregyerek.sk email címen. A szülőknek javasoljuk, hogy a gyermek korának és habitusának megfelelően  felügyeljék a folyamatot és tartsák a kapcsolatot a másik családban a szülőkkel.

A jelentkezési lap küldésével a törvényes képviselő beelegyezik a program feltételeibe. Továbbá hozzájárul a program alatt készült fényképek felhasználására a program népszerűsítésére. A törvényes képviselő beleegyezik a személyes adatok kizárólag programszervezési célokra való felhasználására.

Jelentkezési lap – Cseregyerek (2022/23 évad)