Játék Könyvajánló Szabadidő

Teremtsd meg azt a családot, amire mindig is vágytál!

Mindannyian jó szülők szeretnénk lenni, mégis gyakran érezzük, hogy valami félrecsúszik, és minden szeretetünk és igyekezetünk ellenére egyre távolabb kerülünk az elképzelt céltól. A Mindent a családról sorozat egymásra épülő, de külön-külön is helytálló kötetei a különböző életszakaszokban segítenek megtalálni mindenkinek a saját irányát és megoldásait a szülői lét hosszú és rögös útján.

Az első kötet sorra veszi mindazokat a kérdéseket, melyekre egy családalapításra készülő felnőtt válaszokat keres. Felfedi a rejtett okokat, melyek akadályt jelenthetnek abban, hogy gyermeket vállaljunk, felszabadultan élhessük meg saját szülőségünket, és már a kezdetektől tudatosan kialakíthassuk gyermekünkkel azt a harmonikus kapcsolatot, melyre vágyunk. A Játékos Megértő Nevelés szellemében érinti azokat a témákat is, melyekről kevesebbet beszélünk, esetleg tabutémák, vagy olyan rejtett jelenségek, melyek meghatározóak lehetnek az életünkben, a család dinamikájában.

Dr. Eigner Bernadett a saját, integratív játékterápiás és a Játékos Megértő Nevelésre alapozó szülőkonzultációs módszerét alkalmazó pszichopedagógus, gyermekterapeuta. A praxisából hozott tanulságos példákkal szemlélteti, hogy problémáinkkal nem vagyunk egyedül, és még a legreménytelenebb, legérthetetlenebb helyzetekre is van megoldás…

Mindennapi Pszichológia Magazin a Móra Kiadóval közösen nyereményjátékot hirdetett.

A kérdés:

Mi a neve Dr. Eigner Bernadett – a Szülő születik című kötet szerzője – szülőkonzultációs módszerének?

A válaszokat a poszt alatti hozzászólásban várjuk, a helyes megfejtők között a Móra Kiadó által felajánlott 3 db könyvet sorsoljuk ki.

A játék időtartama a 2022. október 19. és október 25. közötti időszak, válaszokat október 25-én éjfélig fogadunk. A sorsolás időpontja 2022. október 26., 12:00 óra, a nyerteseket Messenger-üzenetben értesítjük, a nyereményeket a Móra Kiadó juttatja el a nyertesek részére.