Felhívások

Nyomozás a Galántai Honismereti Múzeumban

A Galántai Honismereti Múzeum Titkok a múzeumban címmel kalandokkal teli programmal várja a látogatókat. 2022. november 19-én, szombaton az esti órákban lámpások és gyertyák fénye mellett a múzeum rejtélyekkel teli titokzatos hellyé változik.

A látogatókat rejtjelek, kódolt üzenetek, eldugott tárgyak és különböző feladatok várják.

A koraesti órákban titokzatos hellyé változik a Galántai Honismereti Múzeum. A látogatóknak lámpások és gyertyák fénye mellett különböző rejtjelek, kódolt üzenetek és izgalmas feladatok segítségével kell megfejteniük a múzeumban rejlő titkot. A sikeres kalandorok „múzeumi detektív” kinevezést és édes jutalmat kapnak. A program azoknak is különleges élményt kínál, akik a nyomozásban nem kívánnak részt venni, hiszen a lámpásokkal és gyertyákkal megvilágított kiállítások nem mindennapi múzeumi látványt nyújtanak.

A Titkok a múzeumban az évekkel ezelőtti Szellemek, Rejtélyek és Boszorkányok a múzeumban programokhoz kapcsolódva született, hogy ismét egy különleges hangulatú esti látogatásra invitálja
az érdeklődőket. A múzeum dolgozói szeretettel várják a mindenre elszánt kicsiket és nagyokat, családokat, felnőtteket, baráti társaságokat, munkaközösségeket és az idősebb generáció tagjait is.

Nyomozás

 

A Titkok a múzeumban programra 2022. november 19-én, szombaton kerül sor a Galántai Honismereti Múzeum épületében 17:00 és 21:00 óra között. Belépődíj: felnőtteknek 2.- €, diákoknak és nyugdíjasoknak 1.- €.
Bővebb tájékoztatás a múzeum honlapján és a közösségi hálón található.
www.muzeumgalanta.sk/hu/
www.facebook.com/muzeumgalanta