Felhívások Oktatás

Selye János Egyetem Nyílt Napja: Ismerd meg a jövődet!

SJE Nyilt Nap 2024
A Selye János Egyetem 2024. február 14-én, szerdán tartja Nyílt Napját, amelyre szeretettel várja a felsőoktatás iránt érdeklődő középiskolásokat, szüleiket és a pályaválasztási tanácsadókat.

A Nyílt Napon az érdeklődők betekintést nyerhetnek az egyetem pezsgő életébe, megismerhetik a karokat, a tanulmányi programokat és a hallgatói lehetőségeket. A program a délelőtti órákban az SJE Konferencia-központjában (Hradná 2, Komárno) a köszöntőkkel veszi kezdetét, majd a programismertetést  követően a  karok bemutatkozó előadásait hallgathatják meg az érdeklődők.

A Nyílt Napon a résztvevők:

  • Megismerhetik az egyetem 3 karát: a Gazdaságtudományi és Informatikai Kart, a Tanárképző Kart és a Református Teológiai Kart.
  • Tájékozódhatnak az alap- és mesterszak képzési programokról.
  • Beszélgethetnek a hallgatókkal, oktatókkal és az egyetem képviselőivel.
  • Részt vehetnek a karok által szervezett interaktív programokon, kvízeken és vetélkedőkön.
  • Információkat szerezhetnek a felvételi eljárással és a kollégiumi elhelyezéssel kapcsolatban.

Kísérő programként a pénzügy világa iránt érdeklődőket gazdasági szimuláció bemutatója várja az informatikai teremben. A külföldi részképzésekről és mobilitási lehetőségekről a nemzetközi kapcsolatok csapata ad bővebb tájékoztatást.

A “Campus Túra” során individuálisan meglátogatható az egyetem modern infrastruktúrája, az egyetemi könyvtár, a sportközpont vagy akár a felújított kollégiumi épület!

A rendezvény látogatása ingyenes ám regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi QR-kód segítségével vagy a felveteli.ujs.sk oldalon lehetséges. Helyszíni regisztrációra is lehetőség van.

A Selye János Egyetem Nyílt Napja nem csupán egy esemény, hanem egy kapu, amelyen keresztül az érdeklődők betekintést nyerhetnek az egyetemi élet izgalmas világába, hangulatába. Reméljük, hogy azok számára, akik ellátogatnak a rendezvényre, ez a nap nem csak információkat nyújt, hanem inspirációt is ad a jövőjük tervezéséhez és döntéseik meghozatalához.

 

Mindenkit sok szeretettel várunk február 14-én!

– felveteli.ujs.sk –