Egyéb kategória

Karácsonyi kártya és képeslap – ötletek

Ezen az oldalon számtalan karácsonyi kártya és képeslap-ötletet találtok. Ha már nem is divat a képeslapküldés, az ajándék mellé tett kártya még mindig kedves gesztusnak számít.
A Pinterest egy amerikai közösségi képmegosztó weboldal. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a regisztrált felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással. Az oldal önmeghatározása (angolul mission statement) szerint arra való, hogy összekösse a világot azon képek által, melyeket a felhasználók fontosnak tartanak.

A Pinterestnek havi 12 millió látogatója van. Kimondottan népszerű a nők körében. A pineket 97 százalékban nők osztják. Így a többi felhasználó böngészheti a gyűjteményeket (vagy táblákat), és kommentálhatja az egyes képeket, megjelölheti őket a „Tetszik” gombbal, vagy hozzáadhatja őket a saját online táblájához. Ez egyúttal közösségi hálózat is, mivel minden felhasználó kölcsönhatásba léphet, kommunikálhat és együtt hozhat létre tartalmakat. A Pinterest teljesen ingyenesen használható, nincs fizetős verziója sem.