Felhívások Kitekintő

Debreceni Nyári Egyetem – Tempus ösztöndíjak

Már meg lehet pályázni a Tempus Közalapítvány által kiírt Tempus ösztöndíjakat a Debreceni Nyári Egyetem 2022-es nyári kurzusaira.

Magyarországnak a világ számos országával van kormányközi vagy tárcaközi oktatási, tudományos és kulturális együttműködési egyezménye. A kétoldalú megállapodásokban rögzített munkatervek többek között nyári egyetemi kurzusokon való részvételt tesznek lehetővé a pályázók számára.

A 2-8 hetes nyári egyetemi programok többnyire a fogadó ország kultúrájának, művészetének megismerésére, a pályázó nyelvtudásának tökéletesítésére adnak lehetőséget. A nyári egyetemek programját és helyszínét a fogadó ország határozza meg, ezért egyéni kutatómunkára, más helyszínen folytatandó tudományos tevékenységre nincs mód.

A jelentkezési határidő 2022. március 10. (csütörtök).

A támogatott kurzusok (Nyári Magyar Nyelv és Kultúra és Modern Hungary) időpontjai és részletes leírásai a http://nyariegyetem.hu/kurzusaink.php menüpont alatt olvashatók.

Az ösztöndíj-pályázat feltételei és regisztrációs lehetőség a https://scholarship.hu/Welcome.asp?lang=eng honlapon találhatók meg.

Debreceni Nyári Egyetem

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download