Felhívások

Hogyan lehet megelőzni és kezelni a tanulók közötti erőszakot és internetes zaklatást?

Hogyan lehet megelőzni és kezelni a tanulók közötti zaklatást és internetes zaklatást, hogyan lehet kezelni a gyermekeket és tanulókat az online térben fenyegető kockázatok megelőzését?

Csatlakozzon a május 23-án 13:00 órakor tartandó webináriumhoz, ahol gyakorlati anyagokat és mintatevékenységeket tekinthet meg. Csak regisztráljon.
Kedves pedagógusok!

Webinárium

Ezúton szeretnénk meghívni Önt a második webináriumra, amely lehetővé teszi, hogy megismerje és gyakorolja a tanulók megelőzésének és személyes fejlesztésének egyéb pszichológiai megközelítéseit, célzottan az etikai elvekre és a pszichológiai biztonságra, valamint a megelőzési program elkészítésére összpontosítva.

A workshopot az iskolapszichológia szakértője, Assoc. Mgr. Lenka Sokolová, PhD. Közösen arra fogunk összpontosítani, hogyan lehet megelőzni és kezelni a tanulók közötti zaklatást és internetes zaklatást, hogyan lehet kezelni a gyermekeket és tanulókat az online térben fenyegető kockázatok megelőzését (grooming, sexting…). Emellett gyakorlati anyagokat is tartalmaz majd, amelyek példákat tartalmaznak olyan tevékenységekre, amelyeket a résztvevők az osztálytermeikben is alkalmazhatnak.

Az eseményre 2022. május 23-án 13:00 és 15:00 óra között kerül sor. Az eseményre mutató linket a regisztrációt követően küldjük el Önnek. A részvétel ingyenes.

Kérjük, hogy legkésőbb 2022. május 19-ig töltse ki a regisztrációs űrlapot, amely az érdeklődésének kifejezésére és a webináriumon való részvételének megerősítésére szolgál.

A regisztrációs űrlap és további információk az eseményről itt találhatók: https://bit.ly/3wwvyTj