Hazai hírek

Az oktatásügyi minisztérium 8. hírlevele

SOK SIKERT!

Tisztelt iskolaigazgatók és igazgatónők, tanárok, iskolák és oktatási intézmények dolgozói és munkatársai! Néhány nap múlva új tanévet nyitunk. Ez az év ismét személyi változásokkal fog járni a minisztérium vezetésében – de reméljük, hogy ez legalább egy kicsit több folyamatosságot és stabilitást hoz majd a célok, célkitűzések, irányában. Az elmúlt hónapokban nemcsak a minisztérium korábbi vezetésére igyekeztünk építeni, de konszenzusra és szélesebb körű egyetértésre törekedtünk a szakszervezetekkel és más érdekeltekkel.

Remélem, hogy ezek az erőfeszítések meghozzák gyümölcsüket. A nyár folyamán a kormány több tagját is arra kértem, hogy mutassanak tiszteletet és tiszteletet a tanári szakma iránt szeptember 4-én azzal, hogy nemcsak az oktatási miniszter, hanem több más miniszter is elmegy, hogy a megnyissa a tanévet több általános és középiskolában. Örülök, hogy a kormányban a kollégák nagy készséggel és megértéssel reagáltak. Ez csak szimbolizmus, de néha tényleg szükségünk van erre a szimbolikus tiszteletadásra és köszönetnyilvánításra.

Ezt a Hírlevelet ismét heti rendszerességgel fogjuk megjelentetni, és úgy gondolom, hogy ezzel az eszközzel is egy kicsit hozzájárulunk ahhoz, hogy iskoláink, oktatási intézményeink nyugodtabban és kiszámíthatóbban működjenek. Sok sikert az új tanévben évben!

Daniel Bútora

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

https://www.minedu.sk/newsletter-novinky-zo-skolstva/