Egyéb kategória

Három évet kaphat a tanárnőjét megfenyegető 15 éves pozsonyi diák

Két fenyegető e-mailt küldött volt tanárnőjének, ma rendőrségi kihallgatásra vitték és eljárás indult ellene.
Az egyik pozsonyi alapiskola 15 éves volt diákja június 7-én és 9-én küldött fenyegető üzenetet volt tanárnőjének, azt írta, háborút hirdet az összes tanár ellen, mert túl szigorúak voltak vele – erősítette meg a kerületi rendőrkapitányság.
A rendőrség házkutatást tartott nála és lefoglalta a mobiltelefonját, melyről az üzenetek küldte. Szabadlábon folytatják le ellene az eljárást, a bíróság hat hónaptól három évig terjedő szabadságvesztésre ítélheti.
A ruttkai iskolai késelés után még szigorúbban vesz minden ilyen esetet a rendőrség. „Ez az ügy is legyen figyelmeztetés mindenki számára, aki pedagógusokat akarna megfélemlíteni” – mondta a megyei rendőrségi szóvivő.
A fentihez hasonló eset történt ma egy Nyitrához közeli faluban, Nyitrazsámbokréten, ahol a közös igazgatású óvoda és iskola igazgatónőjét fenyegették meg a szociális hálón. A rendőrség erről az ügyről rendkívül szűkszavú közleményt adott ki, más részlet gyakorlatilag nem ismert. Az igazgatónő feljelentést tett, az iskolát pedig meghatározatlan időre bezárták. (l)

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: