Felhívások

Nyári képzési lehetőségek pedagógusoknak

Nyári képzési lehetőségek pedagógusoknakNyári képzési lehetőségek pedagógusoknak „Idén a megszokott nyári egyetemek többsége elmaradt vagy online formában valósult meg. Így elmaradt a kollégákkal való találkozások, nagy beszélgetések lehetősége is. Ennek ellensúlyozására (bízva a pozitív járványügyi helyzetben) kínálunk egy 2 napos továbbképzési lehetőséget a Pedagógiai Módszertani Központ komáromi irodájának szervezésében.

Az első napon hatékony olvasási stratégiákkal ismerkedünk elméletben és gyakorlatban egyaránt, míg a második napon az élményalapú oktatás elemeinek alsó tagozaton való alkalmazásának lehetőségeit vizsgáljuk – főként az élmény megélése által.

Hogy a higiéniai előírásoknak megfeleljünk, csupán 16 fő részvételére van lehetőség. Jelentkezni a Pedagógiai Módszertani Központ információs rendszerében ezen a linken keresztül lehet.

Ugyanitt olvasható további kínálatunk is.

A képzés elvégzéséről a résztvevők tanúsítványt kapnak, amely csatolható a pedagógiai portfólióba az oktató-nevelő tevékenység dimenziójában feltüntetett kompetenciák meglétének bizonyítására.

Szeretettel várjuk azokat a pedagógusokat, akik az új tanévre új stratégiákkal kívánják magukat felvértezni.”

Forrás: Pálinkás Mária, MI – Magyar Iskola/központok