Felhívások

A Tudományos Diákkörök XXI. Kárpát-medencei Konferenciája

A Kutató Diákok Mozgalma a 2020/21-es tanévben is meghirdeti a Tudományos Diákkörök XXI. Kárpát-medencei Konferenciáját (TUDOK 2021), melynek célja, hogy felkeltse az érdeklődést a tudományos gondolkodás és a kutatás iránt.

Tudok
Tudományos Diákkörök XXI. Kárpát-medencei Konferenciája (TUDOK 2021)

A TUDOK 2021 konferencián való indulás feltétele egy online nevezési lap kitöltése a www. kutdiak.hu oldalon keresztül. A nevezési lapon meg kell jelölni, hogy az Elvégzett kutatási tömbben vagy a Kutatási terv tömbben szeretne indulni a nevező. Egy munkával csak egy tömbben lehet indulni.

Nevezési határidő: 2021. január 8. éjfél

A felvidéki versenyzők egyenesen bekapcsolódhatnak a versenybe a leírtak alapján.
Minden részletkérdésre megkapják a választ a regisztráció után.
A határon túli diákok jelentkezése:A felvidéki és a vajdasági diákok a szakterületüknek megfelelő online tematikus konferencián vesznek részt.Az erdélyi diákok az Erdélyi Regionális Konferenciára jelentkeznek. Abban az esetben, ha az Erdélyi Regionális Konferenciára jelentkezők száma meghaladja a 30-at külön válogató konferenciát szervezünk nekik az online térben 2021 februárjában, amennyiben nem haladja meg a 30-at, abban az esetben a szakterületüknek megfelelő online tematikus konferenciára soroljuk be őket.A TUDOK 2021 Kárpát-medencei Döntőjén az Élet- és környezettudományi Tematikus Konferencia, a Műszaki- és reáltudományi Tematikus Konferencia és a Humán- és társadalomtudományi Tematikus Konferencia zsűrijének döntése alapján lehet indulni. Amennyiben az Erdélyi Regionális Konferencia megrendezésre kerül (a nevezések száma meghaladja a 30-at) akkor a döntőn e konferencia továbbjutói is részt vesznek.