Felhívások Kitekintő

Nyílt napokat hirdet a Milestone Institute

Ha hallottál már a budapesti Milestone Institute-ról (MI), de nem láttad közelről, hogy mi folyik ott, akkor valószínűleg úgy tudod, hogy ez egy elitista magániskola, amely meglepően jó arányban képes bejuttatni a magyar középiskolásokat a világ legjobb egyetemeire.

Milestone

„Nyílt napjaink célja, hogy az érdeklődő diákok és szülők részletesen megismerjék az Intézetet és annak tevékenységét. A résztvevők részletesen tájékozódhatnak a Milestone oktatási filozófiájáról és programjáról, ösztöndíjainkról, a jelentkezési folyamatról, diákközösségeinkről, betekintést nyerhetnek egy-egy öregdiákunk élményeibe és feltehetik kérdéseiket.

A Nyílt nap során a programot bemutató tájékoztató előadás után a résztvevők különböző beszélgetéseken vehetnek részt, ahol Intézetünk kollégái adnak további tájékoztatást a Milestone módszer részleteiről és az érdeklődők feltehetik kérdéseiket. A program részleteiről a Nyílt nap előtt e-mailben bővebb információval szolgálunk.

A Nyílt napot különösen ajánljuk azoknak, akik 2023-ban, 2024-ben, 2025-ben, vagy 2026-ban fognak érettségizni.”

Azt akarod, hogy gyermeked a 21. század változásainak irányítója legyen?

Középiskola melletti, nemzetközileg elismert programunkban 100-nál is több angol nyelvű modul, egyéni mentorálás, egyetemi oktatók, kutatók és versenyszférából érkező szakemberek várják a diákokat.

JELENTKEZÉS A NYÍLT NAPOKRA

 

Illusztrációk: Milestone Institute