Könyvajánló Szabadidő

A házicukik mókás élete

JAMES CAMPBELL – ROB JONESA házicukik mókás élete

Fordította: Maros András
Ha szereted a házicukikat, és vágysz egyre, netán nem szereted őket, csak imádsz nevetni, fetrengeni a kacagástól — akkor ezt a könyvet neked találták ki. Mi történik, ha belepukizol egy kutya képébe? Miért félnek a macskák az uborkától? Van ebben a MÓKÁS könyvben kelbimbó terrier, hörcsögösszeesküvés, kaksiazonosító táblázat, meg sok egyéb, amitől sírásig, orrfolyásig, hasfájásig fogod csapkodni a térdedet a nevetéstől.
A házicukik mókás élete
A házicukik mókás élete
James Campbell brit humorista és író már az elején figyelmeztet, hogy a kötet elsősorban gyerekeknek szól, Rob Jones illusztrátor rajzai is erre engedtek következtetni, így nem ért meglepetésként, hogy az igen humoros könyv humora néhol, hát, gyerekes – írja róla Uzseka Norbert.
A könyv egyik különlegessége a sok őrült információmorzsán túl az, hogy az egyes témáknál nyilak jelzik, hogy hova érdemes lapozni, ha kapcsolódó témákról olvasnánk. Így már-már a Kaland-játék-kockázat könyvekhez hasonló élmény is lehet a kötet, de egyvonalban is olvasható – pihentető szünetek beiktatásával, mert az olvasó néha elfárad a sok ökörségtől.”