Felhívások

Nyílt nap a pozsonyi magyar gimiben

A pozsonyi Duna utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium online nyílt napot rendez az alapiskolát most befejező kilencedikesek és szüleik számára  2022. február 11-én. A nyílt nap programja zárt, csak az előzetesen regisztrált érdeklődők számára elérhető rendszeren belül zajlik majd, ehhez szükségük a regisztrációra.

Kedves Kilencedikesek!

Reméltük, hogy az idei tanévben már személyesen üdvözölhetünk Titeket és kedves Szüleiteket a Duna utca nyílt napján, hogy bepillanthassatok a nálunk folyó munkába, “megkóstolhassátok” azt a családias hangulatot, amelyre annyira büszkék vagyunk. Várakozásunkat viszont a pandémia érkező, újabb hulláma döntötte romba… Újra az online térbe kényszerülünk, viszont reméljük, hogy a tavalyi remek hangulatú, pozitív visszhangú online nyílt naphoz hasonló rendezvényen válaszolhatunk minden kérdésetekre, és meggyőzhetünk Titeket arról, hogy a Duna utca jó választás számotokra! Szeretettel meghívunk tehát minden kedves érdeklődő diákot és szülőt

2022. február 11-én, pénteken 10-től 12.30-ig

az MTAG ONLINE NYÍLT NAPJÁRA! 

A rendezvény programja zárt, csak az előzetesen regisztrált érdeklődők számára elérhető rendszeren belül zajlik. Kérjük, hogy regisztráljatok az alábbi linken található rövid űrlap kitöltésével:

https://forms.gle/huFsnhMZkTvR4Rx78

Részletek nemsokára iskolánk honlapján és FB-oldalán! (https://www.facebook.com/MTAG.Duna.utca)

Jegyezzétek fel a naptárba: FEBRUÁR 11.!

Várunk Titeket szeretettel kedves Szüleitekkel együtt, örülünk a találkozásnak!