Egyéb kategória

Az iskolaügyi miniszter évzárója

Az iskolaügyi miniszter évzárója a Facebookon jelent meg.

Kedves tanulók!
Egy újabb tanév végéhez közeledünk. Ma megkapjátok a bizonyítványotokat, elbúcsúztok az iskolától, és biztosak vagyunk benne, hogy bár már nagyon várjátok a nyarat és a pihenést, időnként biztosan hiányozni fog az iskola, az osztálytársaitok és a tanáraitok. Ezért ne felejtsétek el megköszönni tanáraitoknak a mai napon a munkájukat és az odaadásukat.
Remélem, hogy ma olyan jegyeket találtok a bizonyítványotokban, amelyekkel elégedettek lesztek. Még ha néhány jegy nem is úgy jött ki, ahogyan azt reméltétek, ne aggódjatok emiatt. Ezt mindig bepótolhatjátok, akár jövőre, akár a nyári iskolákban, amelyeket idén nyáron szervezünk. A lényeg azonban az, hogy találjatok valamit, amit élveztek, amiért szenvedélyesen rajongtok, és amit az iskolai jegyeitek mellett a jövőben is szeretnétek csinálni.

Az iskola alapvető és szükséges oktatást nyújt, általános képet ad, megmutatja, milyen utakat járhatunk be a jövőben, és egyúttal a barátainkkal és társainkkal való találkozásunk helyszíne is. Ezért remélem, hogy a mostani nyár öröme után néhány hét múlva fokozatosan eljön az iskolába való visszatérés öröme is.

Branislav Gröhling oktatási miniszter mindannyiuknak csodálatos nyarat, sok pihenést és szeptemberben boldog iskolai visszatérést kíván…