Felhívások Szabadidő

Halloween a győri állatkertben

Halloween
Halloween a győri állatkertben
Ezen a két estén lehull a lepel a sötétben megbújó izgalmakról.
👉 Október 30-án 16:30-tól keressétek a szobrokat! Útmutatásukkal megtudhatjátok, mi vár rátok 31-én.
👉 Rakjátok össze a betűket és mondjátok be a célnál, hogy egy kis rémes finomságban is részetek lehessen.
👉 Bemutatkozik a vadonatúj játszóház. Utazzatok el Madagaszkárra! Vár rátok Julien király, Melmen, Glória, Marty és Alex, az oroszlán.
👉 Október 31-én 16:00-tól hagyományos halloweeni kincskeresés. Óvjuk együtt a környezetet, nem osztunk feladatlapot! Pusztán a telefonotokra lesz szükségetek a játékhoz. Rakjátok össze a hat részből álló szót, és mondjátok be a célnál! Tündék és boszorkányok várnak rátok, hogy varázslatos édességekkel jutalmazzanak.
👉 A főbejáratnál a Szörny Rt és a Hotel Transylvania szereplői köszöntenek Titeket.
👉 A tigriseknél: mindenszentek éjszakáján előbújnak az élőhalottak. Az egyikük beteljesületlen vágya, hogy férjhez menjen. Ne igyátok meg, amit kínál!
👉 A zooshow aréna ezúttal tanteremmé alakul. Piton professzornál komolyan kell venni a bájitaltant. Ha megmondjátok, honnan szerezhető be a bezoár kő, megmutatja nektek a következő mozaikot.
👉 Drakula hintója vár ttiteket a harmadik állomáson. Keressétek nála a megoldás negyedik darabját!
👉 Mória bányáiban árnyékot és lángot zavartak fel a sötétben. Gandalf megvéd benneteket, ha elég bátrak vagytok kinyitni a törp tárna ajtaját.
👉 Az elefánt és pingvin kifutók körül a Farkas vadászik Piroskára. Vigyázzatok! Nehogy ti is prédává váljatok!
👉 Tréning alatt álló veszélyes állat portyázik a szarvasok között. Inkább a trénert találjátok meg előbb! Ő megmutatja a kirakós utolsó darabját rejti.
Ezen a napon meghosszabbított nyitva tartással 10:00-21:00-ig várunk titeket. A halloween est programja 16 órakor kezdődik .Az állatkert 10 órától zavartalanul látogatható.
ℹ️ Részletes programok hamarosan itt az eseménynél és a honlapunkon.
🤩 Az elővételi jeggyel érkezők külön bejáraton jöhetnek be, elkerülve a jegypénztári sorban állást. Az elővételben váltott jegyek a vásárlástól számított 1 évig felhasználhatók, egyszeri belépésre.
💶Jegyek elővételben már válthatók a shop.zoogyor.com oldalon és az állatkert jegypénztárában minden nap (hétvégén is) 10:00-17:00-ig.
Természetesen a jegyek váltása folyamatosan lehetséges a rendezvény napján is 20:00 óráig!
Az elővételi jeggyel érkezők külön bejáraton jöhetnek be, elkerülve a jegypénztári sorban állást. Az elővételben váltott jegyek a vásárlástól számított 1 évig felhasználhatók, egyszeri belépésre.
A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.
ℹ️ Xantus János Állatkert
📍 9027 Győr, Kiskút liget
📞 Tel.: +36 96 618 367
📱 Jegypénztár+36 20 348 1208
📲 Online jegyvásárlás: https://shop.zoogyor.com/ (belépés sorban állás nélkül)