Oktatás

Szlovákul játékosan

Kedves tanító néni, tanító bácsi!

A helyzetre való tekintettel szeretném a figyelmetekbe ajánlani a játékokat, gyakorlatokat a honlapunkon. A gyakorlatok három nehézségi szintre vannak osztva, így akár már 3ik, 4edik osztályosok is gyakorolhatnak.

Ingyenes regisztráció után a tanár ellenőrizni tudja a diákok elért pontszámait, és azt is, mikor játszottak utoljára. Arra is van lehetőség, ha tudni szeretnéd, hányszor töltötte ki a gyakorlatokat. Kattints a képekre, hogy megtudd, hogyan.

Azt ajánlom, hogy minden osztály minden diákjának ti osszátok ki a felhasználó neveket, így könnyebben nyomon tudjátok követni őket. Ha például a várkonyi iskolából a 6odik osztály fog játszani a honlapon, a felhasználó név lehetne hasonló: v6_diákneve.

A lap alján látható chat-ablakba pedig felteheti nekem a diák a kérdését. Én igyekszem minél többször online lenni, hogy a választ azonnal megkaphassák.

Ha konkrét anyagot szeretnél gyakorololtatni a gyerekekkel és szeretnéd, hogy ez más tanároknak is elérhető legyen, írj rám bátran! Az általad kidolgozott anyagot nagyon szívesen feltöltöm a honlapra, legyenek azok gyakorlatok, akasztófás játék vagy szövegértés (az olvasás fülecske alatt találsz néhány cikket, amelyekhez gyakorlatokat is lehet társítani szövegértés céljából). A kidolgozott szöveget vagy gyakorlatokat az info@szlovakuljatekosan.sk email címre várom.

Segítsünk egymásnak, hogy könnyebben átvészeljük ezt a két hetet! Ha bármilyen kérdésed van, kérlek jelezz üzenetben vagy az info@szlovakuljatekosan.sk email címen.

Szlovákul játékosan Szlovákul játékosan