Felépíteni valami jót együtt
Egyéb kategória Szabadidő

Felépíteni valami jót együtt

L. STIPKOVITS ERIKA: Harmóniában egymással • Újabb 11 tévhit párkapcsolatainkról

Miért csalt meg a párom?
Szeretkezzünk vagy beszéljük meg?
Létezik még egyáltalán normális kapcsolat?

Gyermekkorunk és környezetünk hatása erősebb, mint gondolnánk: párkapcsolati problémáink hátterében leggyakrabban az ezekből fakadó tudattalan tévhitek állnak. E hiedelmeink nemcsak a kapcsolat kialakítását nehezítik; a rózsaszín köd időszaka után jelentkező problémák megoldását, a krízisek átvészelését, az újrakezdést is gátolhatják. A szerző terápiás esetek alapján mutatja be, hogyan ismerhetjük fel a boldogságunkat akadályozó hamis elképzeléseinket, érdekes gyakorlatai és tesztjei pedig segítenek a párkapcsolati harmónia kialakításában.

„Közvetlen hangvételű, őszinte, példákban gazdag, szeretettel megírt könyv. Szívből ajánlom a párkapcsolatban élőknek, mert segítségével megtanulhatják tévhitektől mentesen, reménységgel őrizni és építeni szövetségüket. A válságba sodródott, nehézségekkel küzdő párok erőt meríthetnek belőle kapcsolatuk megújításához, meggyógyításához. Mindazok haszonnal forgathatják e kötetet, akik az együtt fejlődés útját választják, és nemcsak kapni akarnak, hanem felelősen, elkötelezetten adni szeretnének egymásnak.”

dr. Bagdy Emőke, a pszichológia professzora

„Szerelembe esni könnyebb, mint egy partnerkapcsolatot hosszú távon működtetni. L. Stipkovits Erika könyve túlmutat a szerelem rózsaszín szemüveges korszakán: nem a választásainkról szól, hanem arról, hogyan tudunk felépíteni valami jót együtt. Leszámol szerelmi tévhiteinkkel, segít, hogy igazi, tartós párkapcsolatot építsünk. Tanácsod ad, hogyan tarthatjuk meg azt, ami jó, és miként javíthatjuk meg, ami nem megfelelő.”

Fejős Éva, író, újságíró