Felhívások

Nemzetközi meseelőadás a pillangó és a pók különleges találkozásáról

Közösségi finanszírozási felhívás

Az Igazgyöngy Alapítvány alapítójának ajánlására a TanodaPlatformot működtető Motiváció Oktatási Egyesülettel kezdtünk együttműködni abban, hogy minél több olyan hátrányos helyzetű gyerekhez elérjen a most felújított előadásunk, akiknek nincs módjukban ilyen élő előadáson részt venni, miközben minden Támogatónk értékes nyereményekkel gazdagodik.

Szájtátva nézték a gyerekek anno a csodaszép pillangó, Papillon izgalmakkal teli útját és találkozását a félelmetes pókkal, Araneusszal a budapesti Művészetek Palotája Üvegtemében és Bécsben, a BOGI Parkban. Szöveg nélküli, nemzetközi meseelőadás ez: klasszikus hangzású, magyar népzenei dallamvilágú zenével, tánccal, pantomimmel, mozdulatokkal mesél és ad át többek között olyan értékeket, mint a szeretet, az együttérzés, a bátorság és a tisztelet mások iránt.

Idén a Gödöllői Szimfonikus Zenekarból alakult vonósnégyessel és az Á La Quartettel szólalhat meg a zene.

Valljuk, hogy van varázslat az online világon kívül is: a legcsodálatosabb az élő kapcsolódás környezetünkhöz.

Kihívás volt nekünk olyan díszletet formálni, ami látványos, egyszerűen felszerelhető, utaztatható. A pillangónak színes “szárnyakat”, táncruhát, a póknak 6 plusz lábas, testhez simuló, jó szőrős és potrohos jelmezt készíttetünk.

A támogatási összeg a díszleten és jelmezen kívül a kottázási-, kamarazenekari (próbák, stúdiófelvétel stb. ) és útiköltségeket is fedezi. Miközben a támogatók értékes ajándékokat kapnak, lehetőség nyílik a kultúrát nélkülöző gyerekek számára, hogy láthassák a mesét a pillangó és a pók különleges találkozásáról.

Közösségi finanszírozási felhívás ezen a linken.