Könyvajánló Szabadidő

Mentsük meg a Piciny Csodák Pékségét

Június 16-án jelent meg a Libri Kiadónál Jenny Colgan könyve, a Mentsük meg a Piciny Csodák Pékségét.

Mentsük meg a Piciny Csodák Pékségét

Imádott olasz nagypapája halála gyökeresen megváltoztatja Marisa Rossi életét.

Az életrevaló fiatal lány nem tudja túltenni magát a veszteségen, a gyász nem ereszti, szorongással telnek napjai. Az embereket kerüli, magányra és békességre vágyik, ezért elköltözik a Cornwall déli részén található apró faluba, Mount Polbernébe, amit a dagály időről időre elzár a szárazföldtől.

Sajnos azonban – vagy szerencsére? – az áhított egyedüllét nehezen megvalósítható.

Marisa szomszédja ugyanis egy zajos orosz zongoratanár, ráadásul a kis falu közössége is nyüzsög és nem hagyja, hogy a lány elszigetelődjön. Amikor pedig a falu kis kávézója, a Piciny Csodák Péksége bajba kerül, az összefogás és szeretet ereje talán a Marisa szívét körülölelő sziklaburkot is képes lesz megrepeszteni.

„Senki sem tud olyan meghitt, valódi kikapcsolódást jelentő romantikus regényt írni, mint Jenny Colgan” – írta a szerzőről a Sunday Express.

Mentsük meg a Piciny Csodák Pékségét

Jenny Colgan művei magyarul.

 

Jenny Colgan Skóciában született, és élt már Londonban, Hollandiában, az Egyesült Államokban és Franciaországban is. Végül ezek közül a legcsapadékosabb helyen telepedett le, és jelenleg Edinburgh-tól északra él férjével, Andrew-val, kutyájával, Nevil Shute-tal és három gyerekével: Wallace-szal, aki tizenhárom éves, és szeret úgy tenni, mintha tizenkilenc lenne, és nem értené, hogy mi ez a kínos családizé, amely mindenhova követi őt; Michael-Francis-szel, aki kilencéves, és szeret új barátokat szerezni a repülőn; és Delphine-nal, aki hétéves, és amennyire megállapítható, leginkább egy mosómedvére hasonlít.