Könyvajánló Szabadidő

Kertész Erzsi-Zsoldos Réka: Éjszakai Kert

Éjszakai KertKertész Erzsi HUBBY-díjas szerző, több sikeres gyerekkönyv és gyerekkönyvsorozat írója. Alkotótársa egy meghökkentően fiatal illusztrátor, Zsoldos Réka, neki ez az első munkája. Kettőjük közös könyve az Éjszakai Kert sziporkázóan különleges lett!

Misztikus helyek, árnyékos zugok, különc nyomozók és mindenféle furcsa lények teszik rendkívülivé az Éjszakai Kertet!

Az Éjszakai Kert az a hely, ahol a madár se jár, ahol senki nem szokott sétálni, és aminek még a környékét is messziről kerülik a város lakói. De Tódor és Teória, a két rátermett nyomozó mégis belépnek a vasrácsos kapun. A vezetőjükül szegődő különös figura, Noxnoktisz pedig csak mesél és mesél, így a két detektív előtt rövidesen feltárulnak a kert rejtélyei, és megismerik számtalan fura lakóját.

Lassacskán minden és mindenki gyanús… A detektíveknek az összes tudásukat latba kell tehát vetniük, ha ki akarják deríteni, ki állhat a titokzatos ügy hátterében.

Vigyázat! A Kertben sötét van és sok a fura nesz!

Belépés csak saját felelősségre!

MEGLEPETÉS! A BORÍTÓ VILÁGÍT A SÖTÉTBEN!

Kertész Erzsi vagyok. Végzettségemnek megfelelően sokáig munka- és szervezetpszichológusként dolgoztam.

Meséket írni, sok más anyukához hasonlóan a gyermekeim születése után kezdtem. Első könyvem a Labirintó című meseregény volt, mely 2012-ben került kiadásra. Azóta több könyvem is megjelent a Cerkabella és Pagony kiadóknál.

Történeteim egy része elsősorban a gyerekeknek szól, de szívesen írok olyan „meséket” is, melyek a felnőtt korosztályt is megszólítják.