Felhívások Oktatás

PAPPUS projekt – Játékos készségfejlesztő ötletek

A TANDEM nonprofit szervezet  tette közzé közösségi profilján az alábbi felhívást:
Augusztus 31-ével nem csupán a nyári hónapokat hagyjuk a hátunk mögött, hanem a 2019-ben indult PAPPUS projektünktől is búcsúzunk.
🌿 A növényeket és a növényeken keresztüli játékos tanulást a középpontba állító projektünkről már sokszor olvashattatok. Ma ez a projekt hivatalosan lezárul, de kezdődik az új tanév, így búcsúzóul az elmúlt évek munkájának gyümölcsét a PAPPUS weboldalt szeretnénk nektek bemutatni, amelyen nagyon sok hasznos anyagot találhatnak pedagógusok és ifjúsággal foglalkozó szakemberek egyaránt.
📣 Most egy kis kihívásra hívlak benneteket: osszátok meg ezt a posztot minél többen, illetve a kommentbe jelöljétek meg azokat a pedagógus ismerőseiteket, akiknek hasznos lehet az oldal, annak érdekében, hogy minél több tanár munkáját segítse!

✅ pappus projektPAPPUS weboldal:

✅ Játékos készségfejlesztő ötleteket, azaz a játékos ismertetőket itt találjátok:
✅ A tanulást segítő készségfejlesztő ötletek között itt tudtok keresni tantárgy és korosztály szerint:
✅ A PaPPUS Fantasy Kártyák, avagy a Mesélő Erdőkártyák pedig itt érhetőek el:
✅ A növényhatározó táblákat itt találjátok:
✅ Amennyiben alkalmazzátok ezeket az anyagokat, arra kérlek benneteket, hogy töltsétek ki ezt a rövid visszajelző kérdőívet, akár magyarul is, ezzel segítitek a mi munkánkat, amit előre is köszönünk:

A Pappus egy Erasmus+ által finanszírozott program, amely játékos ugródeszkákat kínál a tanuláshoz, kontextusként, erőforrásként és inspirációként használva a gyakran előforduló növényeket.

Egy tábla a sok közül:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.84 MB]