Felhívások

Mézeskalácsos karácsony a Galántai Honismereti Múzeumban

Mézeskalácsos karácsony – illatos karácsonyi teambuilding a Galántai Honismereti Múzeumban

FELNŐTTEKNEK A Galántai Honismereti Múzeum először kínál cégeknek teambuilding programot a múzeum helyiségeiben. A Mézeskalácsos karácsony című program felnőtteknek szóló kreatív alkotóműhely, amely során a résztvevők megismerkednek a mézeskalácskészítés történetével, és kellemes karácsonyi hangulatban néhányat ki is díszítenek.

A mézeskalácsok díszítése a múzeum lektorainak vezetésével a kiállítóteremben zajlik, ahol a hátteret a színpompás néprajzi kiállítás adja. A program november 22. és december 19. között érhető el.

Belépődíj: 5€/fő. Minden résztvevő 10 db mézeskalácsot készíthet.

GYEREKEKNEK A Mézeskalácsos karácsony az egyik legkedveltebb iskolásoknak szóló múzeumpedagógiai programja a galántai múzeumnak, amelyet most átdolgoztak felnőttek részére. A múzeumpedagógusok célja az, hogy különleges, kreatív alkotóműhelyt kínáljanak a közelgő karácsonyi céges vacsorák idejére, alternatívát nyújtsanak egy kollektívának a munkahelyen kívüli idő közös eltöltésére. A mézeskalács díszítés mellett a résztvevők megismerkednek a mézeskalács készítés és díszítés történetével is.

A program november 22. és december 19. között érhető el (hétfők kivételével) a délutáni órákban.

Részvételi díj: 5€/fő. Időtartam: 60—90 perc. Minden résztvevő 10db mézeskalácsot készíthet s vihet haza. A programra előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségeken:

muzeumgalanta69@gmail.com
031/7805535

Bővebb tájékoztatás a múzeum honlapján és a közösségi hálón található.

www.muzeumgalanta.sk/hu/
www.facebook.com/muzeumgalanta