Hazai hírek

Oktatásügyi hírlevél 2024/2

Az oktatásügyi minisztérium hírleveléből:

oktatásügyi

 

A Helyreállítási és ellenállóképességi terv DigiEDU projektjének részeként az általános és középiskolák közel 80%-a már kitöltötte és benyújtotta azt a kérdőívet, amely feltétele annak, hogy ingyenesen kaphassanak modern digitális eszközöket.
A személyre szabott kérdőívet 2023 decemberében osztották ki minden igazgatónak és igazgatónőnek, A felmérés célja, hogy pontosan feltérképezze az iskolák digitális felszereltségének állapotát.
Ezekben a napokban, 2024. január végéig egy újabb adatgyűjtési körre kerül sor, amely a fennmaradó iskolákra, amelyek még nem csatlakoztak a projekthez.
Azokat az iskolákat is nyilvántartásba vesszük, amelyek a kérdőívben kidolgozták az adatokat, de még nem küldték be azokat.
Ha az Ön iskolája is ebben a szakaszban van, és segítségre és támogatásra van szüksége, forduljon a  0800 138 033-as telefonos ügyfélszolgálathoz, vagy lépjen kapcsolatba velünk a digiedu@minedu.sk e-mail címen.
A projekttel kapcsolatos minden információ megtalálható az Oktatási Minisztérium honlapján ITT, a GYIK-ekkel együtt.
A Helyreállítási és ellenállóképességi terv DigiEDU projektjének köszönhetően minden általános és középiskola ingyenesen kaphat egy modern digitális felszerelést. A projekt célja, hogy az iskolákat utólagosan felszereljék olyan berendezésekkel, amelyekkel készen állhatnak az oktatás területén ránk váró új digitális kihívásokra.
Erre a beruházásra közel 200 millió eurót különítettek el.


A hírlevél II. évfolyamának 2.  száma:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

https://www.minedu.sk/newsletter-novinky-zo-skolstva/