Egyéb kategória

Új igazgató három dunaszerdahelyi középiskola élén

Július 1-jével új igazgató került három dunaszerdahelyi középiskola élére, Nagyszombat megye tavasszal több iskolában pályázatot hirdetett az igazgatói állást betöltésére.
A Vámbéry Ármin Gimnáziumot Valkai Anett, az egészségügyi szakközépiskolát Miklós Beáta, az építészeti szakközépiskolát pedig Fenes Róbert vezeti.
Valkai Anett az iskola honlapjának és a közösségi oldalának megújítását tervezi, emellett növelni akarja az informatika órák számát, és biztosítani, hogy a diákok különféle tanúsítványokat szerezhessenek.
Miklós Beáta azt tervezi, hogy a következő tanévtől az egészségügyi asszisztens szakot felváltja a gyakorlati nővér szak, illetve masszőr és az okleveles ápolónő szakot nyitnak.
Fenes Róbert szorosabb együttműködést szeretne az alapiskolákkal, hogy több diák válassza a szakközépiskolát, korszerűsíteni akarja a szaktantermeket és műhelyeket. Szeptemberben megnyitják a négyéves, érettségivel végződő építészeti tanulmányi szakot: aki ilyen szakon akart tanulni, annak eddig Ógyallára kellett mennie.
km

The post Új igazgató három dunaszerdahelyi középiskola élén appeared first on Magyar iskola.

%d