Kitekintő Szabadidő

Istenekről és hősökről humorral

Most olyan különös, és mindenki számára megterhelő időszakot élünk, amiben életünk első számú színterévé vált az otthonunk, ahol korábban a család összegyűlt, együtt főzött és nagyokat beszélgetett. Az otthonunk lett az iskola, a munkahely, a játszótér, és persze a szórakoztató központ is. Ahhoz, hogy könnyebb legyen ez az időszak, a Kolibri Kiadó összegyűjtötte azokat a könyveit, amelyekkel otthon lenni egyszerre játék, tanulás és szórakozás. (Valamennyi kötet e-könyvként is megvásárolható!)

Frank Schwieger: Zeusz és bandája

Frank Schwieger: Caesar és bandája

Érdekel a mitológia, a görög istenek világa, valamint az ókori Róma, de azt gondoltad, mindez unalmas, sőt ciki is akár? Akkor bizony tévedtél! A Zeusz és bandája és Caesar és bandája című könyvei felrázzák a görög mítoszokat és az ókori történeteket, és bemutatják az összes nagy arcot az Olümposzon és Róma környékén úgy, ahogy még sosem olvastál róluk.

Ezek a könyvek tele van kihagyhatatlan történetekkel a legmenőbb antik istenekről és hősökről. Vigyázat, a könyv súlyos, nyolc napon túl gyógyuló nevetőizomgörcsöket okozhat!