Konferencia

MTÜ: Karrieriránytű. Galaxis útikalauz fiatal kutatóknak

A Kárpát-medencei doktorandusz szervezetek – az Akadémia Határon Túli Magyarok Titkárságának támogatásával – a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében 2021. december 1-3. között Karrieriránytű. Galaxis útikalauz fiatal kutatóknak címmel konferenciát szerveznek a Domus ’Collegium Hungaricum’ épületében.

A konferencia keretein belül a szervezők átfogó képet szeretnének adni a doktorandusz- és kutatói szervezetekről, azok tevékenységeiről és kiadványairól, érintve a tudománykommunikációt és a különböző kutatói életpályákat.

A koronavírus-járványra és a rendezvények regisztrációs rendjére való tekintettel a Magyar Tudomány Ünnepén a következő szabályok érvényesek:
A rendezvényen a belépéshez szükséges az érvényes védettségi igazolvány, a tulajdonosa személyazonosságát igazoló dokumentum (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél), valamint a regisztrációt visszaigazoló e-mail bemutatása.

A rendezvényen való személyes részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát kérjük jelezze a HTMT konferencia e-mail címen: <hmt.konferencia@titkarsag.mta.hu>

A rendezvényen kép és videófelvétel készül! Az online közvetítés elérhető lesz a https://www.facebook.com/DomusCafe oldalon.