Felhívások Hazai hírek Oktatás

Tárt kapukkal várják az érdeklődőket a Selye János Egyetem Nyílt napján

Nyílt napHa február 14-e, akkor ismét nyílt nap a Selye János Egyetemen. Az idei éven már jelenléti formában várunk minden érdeklődőt a Konferencia-központba.

Továbbtanulás előtt állsz? Itt a remek lehetőség, hogy egy helyen szerezz be minden fontos információt.

Ezen a napon betekintést nyerhetsz a Selye János Egyetem pezsgő életébe. Személyesen találkozhatsz a jelenlegi hallgatókkal és oktatókkal. Megismerkedhetsz a kínált képzésekkel, részt vehetsz a különböző előadásokon és programokon. Az egyetem képviselőitől megtudhatod mindazt, amit a továbbtanulásról és az egyetemi létről tudni szeretnél.

Milyen programok várnak rád a nyílt napon?

A rektori köszöntőt és a programismertetőt követően a karok bemutatkozó előadásai következnek, majd pedig a standoknál érdekes kísérletek, bemutatók, játékok mellett lehetőség lesz bővebb információszerzésre az adott képzéseket illetően.

Kísérőprogramként részletesen bemutatjuk az elektronikus jelentkezés folyamatát, és megválaszoljuk az ezzel kapcsolatos kérdéseidet. Ha a külföldi részképzések érdekelnek, a nemzetközi kapcsolatok csapata osztja meg veled a mobilitási programokról a legfőbb tudnivalókat. A hallgatói önkormányzat képviselői ízelítőt adnak az egyetemi életből, elmondják mindazt, amit a hallgatói létről tudni szeretnél. Zárásként pedig – szükség esetén – az igazolások kiosztására is sor kerül.

Idén új, meglepetésstandokkal is készülünk a jelenlévők számára ezáltal is még színesebbé téve a nyílt napi forgatagot.

Nyílt nap

Tanulj nappali tagozaton ingyenes képzéseink valamelyikén:

  • Nyílt napalkalmazott informatikát
  • vállalati gazdaságtant és menedzsmentet
  • vidékfejlesztést
  • óvodapedagógiát és köznevelést
  • missziológiát, diakóniát és szociális gondoskodást
  • osztatlan ötéves református teológiát

A nyílt nap keretén belül lehetőség nyílik megtekinteni a karok épületeit, a kollégiumot, a könyvtárat valamint a sportközpontot. A névadónknak, Selye Jánosnak az életét és munkásságát bemutató kiállítás is megtekinthető lesz ezen a napon.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és látogass el a Selye János Egyetem Nyílt Napjára 2023. február 14-én! Fedezd fel a komáromi egyetem kínálta lehetőségeket, és kerülj egy lépéssel közelebb a jövődhöz! Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk. Jól jársz, ha ide jársz!

A jelentkezéssel kapcsolatos információk a felveteli.ujs.sk oldalon érhetők el.

Nyílt nap
A kollégium épülete