Felhívások

XX. Kalandok és Álmok Nagytábor határon túli pedagógusoknak

Felhívás a magyarországi továbbképzéseken való részvételre – 2022! XX. Kalandok és Álmok Nagytábor határon túli pedagógusoknak (2022. augusztus 8-13.)

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége közreműködésével 2022 augusztusára magyarországi elismert továbbképzéseken való részvételre biztosít lehetőségeket külhoni magyar pedagógusok számára.

A továbbképzés témája:

Kalandok és Álmok – játékok és élménypedagógiai gyakorlatok egy újfajta pedagógusszerep kialakításáért a komfortzónán innen és túl

Célunk

Ideje visszaadni a nevelés méltó helyét az iskolában! Mindazoknak ajánljuk képzésünket, akik nem csupán oktatni akarnak, hanem fejleszteni és nevelni, közösségi élményt nyújtani és csapatot építeni. A sajátélményen alapuló tanulás egy újfajta, együttműködő pedagógus-szerepet vár el, melyben a Nevelő kereteket és lehetőségeket teremt, melyeket a gyerekek maguk töltenek meg tartalommal. Kezdő és haladó szintű képzésünk ehhez kínál élménypedagógiai módszereket igazi tábori hangulatban! Célunk a kommunikáció javítására, az együttműködés és más szociális készségek fejlesztésére alkalmas eszközöket adni a pedagógusok kezébe

A XX. Kalandok és Álmok Nagytábor vezetője:

Bányai Sándor – élmény- és kalandpedagógiai tréner, a Pécsi Tudományegyetem címzetes egyetemi docense, a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely alapítója.
Trénereink:
Kovács Nikoletta – tanító, pedagógiai fejlesztő, a 2016-os év Richter Aranyanyu Díj pedagógus kategóriájának nyertese, a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely trénere.
Pölös Annamária – testnevelő, matematikatanár, szabadidő-szervező, tréner.
Demjén Izabella – hitoktató, nyelvész, élménypedagógiai facilitátor, a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely trénere.
Takács Nándor – vegyész, mentálhigiénés segítő szakember, a Kalandok és Álmok Szakmai Műhely trénere.

A tábor időpontja:
  2022. augusztus 8-13., (érkezés hétfőn délután, hazaindulás szombat reggel).

A tábor helyszíne: Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola, Mórahalom, Tömörkény u. 3. (gyönyörű, természetközeli helyen).
A helyszínről ide kattintva tekinthetőek meg képek.

Mi a saját élményen alapuló tapasztalati tanulásban hiszünk! A Kalandok és Álmok Szakmai Műhely tizenkilencedik alkalommal hirdeti nyári továbbképző táborát, évek óta kimagasló érdeklődés mellett.  

Ez nem csak nyaralás: ez komoly tanulás, munka, kimozdulás a komfortzónából! Az itt tanultakat azonnal fogod tudni hasznosítani a tanítás során.

A jelentkezés módja

IDE kattintva olvasható el a teljes részletes pályázati kiírás.

Jelentkezni KIZÁRÓLAG online adatlap kitöltésével lehet, mely
EZEN a linken
érhető el.

Jelentkezési határidő: 2022. július 10. (vasárnap)

A nyertes pályázókat a csoport megalakulása után értesítik  a jelentkezési lapon megadott e-mail címen. A jelentkezés minden határon túli magyar pedagógus számára elérhető és ingyenes!

Csak a romániai és csak a nyertes pályázókra vonatkozik, hogy 100 lej befizetése után nyerik el a részvételi jogot, melynek befizetési módjáról később kapnak értesítést.
A jelentkezésnek NEM FELTÉTELE a befizetés, azt már csak a biztosan résztvevő nyerteseknek kell rendezniük!

Bármilyen kérdés vagy a jelentkezéssel kapcsolatos technikai probléma esetén készséggel állunk rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken.

Kapcsolattartó személy:
Pöllnitz Ilona, programkoordinátor,
Tel: +40 728-297095, e-mail: sztok@rmpsz.ro

A Kalandok és Álmok csapata nevében üdvözlettel:
Demjén Izabella,
telefon: +36/20-278-3100
e-mail: demjen.izabella@kalandokesalmok.hu